En curs

Epidèmia
de
Ball
_Projecte en curs 2023-2024
   
    A partir del fet històric que va succeïr el 1518 a la ciutat d’Estrasburg, inicio una investigació sobre les Coreomanies (o dansamanies). M’interessa l’impuls imparable per a ballar, la seva dimensió epidèmica així com la seva contaminació i disseminació a escala grupal i col.lectiva. Quan i com apareix, en quins moments històrics, contextos socials, i com viatja per diferents cossos per la geografia del planeta.

Actualment, està en residència al CRA'P, Pràctiques de Creació i Recerca Artística

Programat en el marc Cicle Dimecres de So i Cos, Centre d’Arts Santa Mònica, Barcelona.

Saber-ne més


Latung
La La
en dansa,
Cia.
David
Ymbernon
_    Coreografia i interpretació. Treball d’interpretació i d’acompanyament coreogràfic en diferents escenes de la nova creació de Cia. David Ymbernon, Latung La La en dansa.

Estrenada en el marc del Festival Dansa Metropolitana, 19 de Març 2023, Teatre Alegria, Terrassa.

Teatre d'Olot, 16 Novembre 2023.

Saber-ne mésTercers
Paisatges
_Projecte en curs 2023       

    És una proposta escènica de context específic i participativa a partir de la recerca realitzada al voltant de la criminilització de dones acusades de bruixeria. 

Saber-ne mésCreacions

Creació. Peça de dansa-performance que parteix de la sel·lecció de 22 performances del repertori de Zoe Balasch ballant i recreant dos minuts condensats de cada peça. 

Creació en residència a Casa Elizalde, Barcelona.
Co-creació. Dansa i música improvisades. Exploracions de pautes de moviment i ritmes a partir de textures del paper adherint-se a una varietat de composicions sonores digitalitzades amb sensors i instruments en viu.
Walkshop. Itinerari urbà somàtic i performàtic de caràcter participatiu. Híbrid entre l’art del caminar i l’acció perfomàtica.Direcció. Pautes per la composició instantània grupal. Diferents estímuls i consignes guiades promouen el fet escènic que s’inicia quan un grup de performers entren a l’Iglú de Vent.

En col.laboració amb el projecte Iglú de Vent, https://windigloo.com/ per a la 25è European Balloon Festival que se cel.lebra anualment a la ciutat d'Igualada.                                    2020
                         

Creació Site-specific. Peça de context específic on l’eix vertebral és la dansa-performance adoptant un caràcter multidisciplinari i participatiu. 

Projecte en residència al Centre de Creació Contemporània Nau Côclea. Presentada en e marc del Grand Tour 2020, organitzat per Nau Côclea.
Creació site-specific. Backwards és una metàfora de la memòria i de com opera, de com podem rememorar i evocar experiències, estats físics i onírics transcendint la concepció lineal del temps. 
Projecte site-specific, dansa-performance amb video-projeccions sobre l’impacte ecològic i social de les pedreres il.legals del Parc Nacional d’Akamas, Androlikou (Xipre).

Estrenat al Sites Embodied Cyprus Festival, Abril 2017.
Bionica! Artist Collective.
Creacions site-specific (solo i co-creació). El projecte adopta formats creatius diversos, dos vídeo-dansa i una publicació com a resultat d’una extensa recerca entorn al cos, el paisatge i el territori.