Improvisació i
Composició Instantània
a l'Iglú de Vent
_

Foto Marc Vila, 2021 - @fotomarcv


Agost 2021

    El projecte Improvisació i Composició Instantània a l'Iglú de Vent es desenvolupa a partir de l'encàrreg i col.laboració amb el projecte Iglú de vent, https://windigloo.com/ per a la 25è European Balloon Festival que se celebra anualment a la ciutat d'Igualada. Els dies 7 i 8 de Juliol es van presentar dues performances dins i fora de dos iglús de vent situats en dues localitzacions diferents de la ciutat, concretament al Barri del Rec.

Ambudes propostes es caracteritzen per seguir una narrativa que es va creant a partir de la relació que les performers van teixint amb la interacció entre l’espai de dins i fora de l’iglú de vent i amb el públic assistent. Diferents estímuls i consignes guiades promouen el fet escènic.Iglu de Vent I

Diferents estímuls i consignes guiades promouen el fet escènic que s’inicia quan un grup de performers entren a l’iglú de vent amb els ulls embenats. El públic assitent forma part de l’espai escènic mateix, i són alhora testimonis dels fets que es van esdevenint a partir de la dansa i la composició instantània, el material sonor i l’escriptura espontània. Durant el procés es va creant una narrativa que esdevé performàtica i alhora, esdevé l’ estètica de la poètica d’un moment i d’un lloc compartit i efímer.

                                                              
Direcció: Zoe Balasch.
Dansa: Assun Andrés, Djamba Asensio Andrés, Elena Gudaiol, Bego Ricart, Maria Santfores, Joana Sardà, Sònia Torras Soteras.
Vídeo:  Marc Vila @fotomarcv

Museu de la Pell. 7 de juliol 2021. 25è European Balloon Festival, Igualada (Barcelona).
En col.laboració amb el projecte Iglú de vent, https://windigloo.com/ per a la 25è European Balloon Festival que se celebra anualment a la ciutat d'Igualada.

Fotos Marc Vila, 2021 - @fotomarcvv

Iglú de Vent II

Un grup de peformers es troben en un iglú de vent i s'hi relacionen a partir del concepte llar: Què és per tu casa/llar? és una geografia? És un vincle? On és ? La llar és un paisatge? Són qüestions que aniràn teixint el fil conductor de les diferents escenes on l’iglú de vent, esdevé una casa, un refugi on allà tot és possible. El públic assitent també participa activament responent a les qüestions sobre el concepte llar. Les respostes van ser enregitrades per la seva posterior edició com a material sonor que es va utilitzar durant la posada en escena.

                                                              
Direcció: Zoe Balasch.
Dansa: Assun Andrés, Djamba Asensio Andrés, Elena Gudaiol, Maria Santfores, Joana Sardà, Sònia Torras Soteras.
Vídeo:  Marc Vila @fotomarcv

La Bastida del Rec. 8 de juliol 2021. 25è European Balloon Festival, Igualada (Barcelona).
En col.laboració amb el projecte: Igú de Vent https://windigloo.com/
Per a la 25è European Balloon Festival que se celebra anualment a la ciutat d'Igualada.
Foto Marc Vila, 2021 - @fotomarcv


︎︎︎ ︎︎︎