Improvisació i
Composició Instantània
a l'Iglú de Vent
Foto Marc Vila, 2021 - @fotomarcv

Direcció de dues peçes de composició instantània grupal, Iglú de vent #1 i Iglú de vent #2. Diferents estímuls i consignes guiades promouen el fet escènic quan un grup de performers entra a un Iglú de vent. Durant la posada en escena es va creant una narrativa performàtica que en paral·lel esdevé l’estètica d’una poètica d’un lloc i moment compartit efímer.

La proposta es desenvolupa a partir de l'encàrrec i col·laboració amb el projecte Iglú de vent - 25è European Balloon Festival celebrat anualment a la ciutat d'Igualada.Iglú de Vent #1, Museu de la Pell d’Igualada i comarcal de l’Anoia, 7 juliol 2021.

Diferents estímuls i consignes guiades promouen el fet escènic que s’inicia quan un grup de performers amb els ulls embenats entren a l’iglú de vent sense conèixer prèviament el lloc on succeirà l’acció performàtica. El públic assistent forma part de l’espai escènic mateix, i són alhora testimonis dels fets que es van esdevenint a partir de la dansa i la composició instantània, el material sonor i l’escriptura espontània.

                                                              
Direcció: Zoe Balasch.
Dansa: Assun Andrés, Djamba Asensio Andrés, Elena Gudaiol, Bego Ricart, Maria Santfores, Joana Sardà, Sònia Torras Soteras.
Vídeo:  Marc Vila @fotomarcv

Museu de la Pell. 7 de juliol 2021. 25è European Balloon Festival, Igualada (Barcelona).
En col.laboració amb el projecte Iglú de vent, https://windigloo.com/ per a la 25è European Balloon Festival que se celebra anualment a la ciutat d'Igualada.

Fotos Marc Vila, 2021 - @fotomarcvv

Iglú de Vent #2, la Bastida del Rec, 8 de Juliol 2021.

    Un grup de peformers es troben en un iglú de vent i s'hi relacionen a partir del concepte llar: Què és per tu casa/llar? És una geografia? És un vincle? La llar, és un paisatge? Són qüestions que aniran teixint el fil conductor de diferents escenes on l’Iglú de vent, esdevé una casa, un refugi on allà tot és possible. El públic participa activament responent a les qüestions sobre el concepte llar. Les seves respostes van ser enregistrades per la seva edició com a material sonor que es va utilitzar durant la posada en escena.

                                                              
Direcció: Zoe Balasch.
Dansa: Assun Andrés, Djamba Asensio Andrés, Elena Gudaiol, Maria Santfores, Joana Sardà, Sònia Torras Soteras.
Vídeo:  Marc Vila @fotomarcv

La Bastida del Rec. 8 de juliol 2021. 25è European Balloon Festival, Igualada (Barcelona).
En col.laboració amb el projecte: Igú de Vent https://windigloo.com/
Per a la 25è European Balloon Festival que se celebra anualment a la ciutat d'Igualada.
Foto Marc Vila, 2021 - @fotomarcv


︎︎︎ ︎︎︎